IV Fira Associativa i Comercial de Benetússer

Saluda l’alcaldessa Eva Sanz

  |  0 Comentarios

evasanz

Estem d’aniversari, la Nostra Fira! complix 10 anys!!!

Enguany comptem amb un cap de setmana de tres dies on podrem gaudir d’activitats per a tota la família i de les promocions dels comerços locals.

En aquesta 10a edició de la FAC trobaràs:

– Els estands dels comerços locals, ubicats al voltant del carrer major, comptaran amb promocions que no vos podeu perdre. Aquestes seran anunciades per megafonia per a què arribeu a totes elles mentre visiteu la fira.

A més, aquest any, estaran senyalitzats aquells “nous negocis” que recentment s’han creat a Benetússer, així com els que complixen 10 anys amb la Fira i han rebut un “premi fidelitat”.

– També hi trobareu els estands de l’hostaleria amb delicioses tapes que podreu degustar a la plaça de l’Església.

– Comptarem també, amb la ja tradicional Fira d’Atraccions per als més xicotets, ubicada a la plaça la Xapa.

– La Fira Medieval i les seues paradetes plenes de colors, vos esperen a la plaça del Forn.

– Els estands d’associacions i entitats locals, estaran al Camí del Calvari, i ens oferiran, de manera desinteressada, tot un seguit d’actuacions que podreu disfrutar a l’escenari de la Plaça de l’Esglesia i al llarg del recorregut de la Fira.

A més a més, en la Nostra Fira! podreu visitar l’exposició de Cartells de Moros i Cristians que anuncien les Festes de Juny al poble. També podreu gaudir d’una visita als estands municipals per rebre tota l’informaciò que necessiteu o fer-vos soci d’algunes de les protectores d’animals que ens visitaran el dissabte.

En aquesta edició i per a celebrar el 10é aniversari de la Nostra Fira!, hi hauran molts premis directes per tots aquells que visiteu els estands comercials. A més, comptem amb el millor voluntariat per tal d’informar-vos de tot allò que necesiteu.

Aquest any hem convidat a la població de Cortes de Pallás, ja que volem apropar el seu turisme a Benetússer i posar al vostre abast tota la bellesa del seu entorn paisatgístic i cultural.

Esperant que gaudiu de l’Aniversari de la FAC, rebeu una cordial salutació.

Ens veiem pels carrers a La Nostra Fira!

Eva A. Sanz Portero
Alcaldessa-Presidenta
Ajuntament de Benetússer

.