IV Fira Associativa i Comercial de Benetússer

Saluda l’alcaldesa Eva Sanz

  |  0 Comentarios

evasanz

En esta nova edició de la Nostra Fira! Comptem amb un cap de setmana de tres dies on poder gaudir d´activitats i comerços locals. Durant la tard/nit del divendres 28 d’Abril 2017 els stands d’associacions i comerços de la Fira Associativa i Comercial de Benetússer realitzaran els seus muntatges perquè tot estiga a punt el dissabte a les 11:00h.

Enguany la FAC estarà composta de:

– La tradicional Fira d´Atraccions pels més xicotets a la plaça la Xapa,

– La Fira Medieval i les seues paradetes plenes de colors a la plaça del Forn,

– Els stands d´associacions i entitats locals al camí del Calvari, omplint amb les seues actuacions desinteressades tot el llarg de la fira i l’escenari de la plaça de l’Església,

– Els stands dels comerços locals amb promocions que no et pots perdre i que seran anunciades per megafonia perquè arribes a totes elles metre visites la fira,

– I els stands de l´hostaleria amb riques tapes que degustar a la plaça de l’Església.

En la Nostra Fira! pots visitar també l’exposició de Cartells de Moros i Cristians que anuncien les Festes de Juny al poble i pots gaudir d’una visita al passat, visitant el Museu de Favara a la plaça del Molí.

A més a més, com a novetat enguany comptarem amb un nou espai a visitar, situat en la plaça del Molí i dedicat a la interculturalitat entre nacions. Un espai que va a substituir en esta ocasió la figura del municipi convidat perquè volem fer una menció especial i recordar que tots i totes som ciutadans i ciutadanes d’un lloc anomenat Món. Comptarem amb països com Mali, Veneçuela, Camerun, Mèxic, Chile, República Dominicana o Colòmbia entre molts altres, que abillats amb els seus vestits típics ens oferiran la seua artesania, balls i menjars tradicionals. Esperant que agrade a la majoria i gaudiu d’estos dies, rebeu una cordial salutació.

Eva A. Sanz Portero
Alcaldessa-Presidenta
Ajuntament de Benetússer

.