IV Fira Associativa i Comercial de Benetússer

Saluda l’alcaldessa Eva Sanz

  |  0 Comentarios

evasanz

Un any més donem la benvinguda a la Nostra Fira!

Enguany comptem amb un cap de setmana on podrem gaudir d’activitats per a tota la família i de les promocions dels comerços locals.

En aquesta 11a edició de la FAC trobaràs:

Els estands dels comerços locals, ubicats al voltant del carrer major, comptaran amb promocions que no vos podeu perdre. Aquestes seran anunciades per megafonia per a què arribeu a totes elles mentre visiteu la fira.
També hi trobareu els estands de l’hostaleria amb delicioses tapes que podreu degustar a la plaça de l’Església.
Comptarem també, amb la ja tradicional Fira d’Atraccions per als més xicotets, ubicada a la plaça la Xapa.
La Fira Medieval i les seues paradetes plenes de colors, vos esperen a la plaça del Forn.
Els estands d’associacions i entitats locals, estaran al Camí del Calvari, i ens oferiran, de manera desinteressada, tot un seguit d’actuacions que podreu disfrutar a l’escenari de la Plaça de l’Esglesia i al llarg del recorregut de la Fira.
Els i les menudes podrán disfrutar dissabte del concert de Ramonets!
A més a més, en la Nostra Fira! podreu visitar l’exposició de Cartells de Moros i Cristians que anuncien les Festes de Juny al poble, així com de l’exposició Som Horta Sud. També podreu gaudir d’una visita als estands municipals per rebre tota l’informaciò que necessiteu o fer-vos soci d’algunes de les protectores d’animals que ens visitaran el dissabte.

En aquesta edició de la Nostra Fira!, contiuem oferint-vos premis directes per tots aquells que visiteu els estands comercials. A més, comptem amb el millor voluntariat per tal d’informar-vos de tot allò que necesiteu.

Esperant que gaudiu de l’Aniversari de la FAC, rebeu una cordial salutació.

Ens veiem pels carrers a La Nostra Fira!

Eva A. Sanz Portero
Alcaldessa-Presidenta
Ajuntament de Benetússer

.