IV Fira Associativa i Comercial de Benetússer

Programa Actes IX FAC

  |  0 Comentarios

Dissabte 29 D’ABRIL 2017

10:45 hores. Recepció a l’Ajuntament d’autoritats i convidats.

11:00 hores. Inauguració de la 9a Fira Associativa i Comercial de Benetússer, al pòrtic d’accés carrer Major, amb cercavila del Grup de Tabal i Dolçaina Tuzer.

11:05 hores. Inauguració de l’exposició de cartells de la Festivitat de Moros i Cristians en el Xalet de la Xapa. Organitzat per la Coordinadora de Moros i Cristians de Benetússer.

12:00 hores. Concentració contra la violència cap a les dones a la plaça de l’Església. Organitza el Consell de Dones Benetússer.

12:15 hores. Taller infantil de reciclatge per a xiquets i xiquetes per ECOEMBES en l´escenari de la plaça de l´Església i fins les 14:00 hores organitzat pel Fòrum de Participació Ciutadana Agenda 21 Local.

13:00 hores. Demostració de “Roda” tradicional per l´Associació de Capoeira en la plaça del Molí. I visita als espais interculturals de les nacions allí ubicats.

14:00 hores. Truita gegant en el carrer Nostra Senyora dels Socors a càrrec de la Coordinadora de Moros i Cristians de Benetússer. Preu econòmic. Compra de tiquets en les barres ubicades per la Coordinadora en el mateix carrer.

18:00 hores Presentació de la “Guía de Comercios de Benetússer” en el stand de l’Ajuntament al Camí del Calvari.

20:00 hores. Gran desfilada de l´Associació de Carnestoltes de Benetússer per tot el recinte ferial acompanyats per la “Plataforma Intercultural de países del Mundo”.

23:30 hores. Fi de festa a càrrec de la Falla Joventut en la plaça de L’Església fins a la 01:30 hores.

Diumenge 30 D’ABRIL 2017

10:30 hores. Apertura de la FAC.

11:00 hores. Exhibició per l´Associació de Karate Shinkyokushin en la plaça de l’Església

12:00 hores. Taller infantil de reciclatge per a xiquets i xiquetes per ECOEMBES en l´escenari de la plaça de l´Església, fins a les 14:00 horas organitzat pel Fòrum de Participació Ciutadana Agenda 21 Local.

12:30 hores. Cercavila per tot el recinte firal de la Unió Musical de Benetússer.

18:00 hores Cercavila per tot el recinte firal de la Banda Primitiva de Benetússer en la FAC.

19:00 hores. Gravació en directe del programa especial FAC Benetússer per a Televalencia a l’escenari de la plaça de L’Església.

20:00 hores. Exhibició de balls típics de països del Món, organitzat per la “Plataforma Intercultural de países del Mundo” en l´escenari de la plaça de l´Església.

23:00 hores. Balls llatins (salsa, zumba,….) amb animació i monitors a càrrec de la “Plataforma Intercultural de países del Mundo” en l´escenari de la plaça de l’Església.

Dilluns 1 DE MAIG 2017

10:30 hores. Apertura de la FAC

10:00 a 14:00 hores. Romeria Verge de Guadalupe als paellers de Monte Alto a càrrec del Centre Cultural Extremeny.

11:00 hores. L´Editorial Red Paradise ens porta al polifacètic Antonio G. Rubio, que ens presentarà el seu nou llibre “Antonio Jamás en Gotika Bohemia” acompanyant-ho amb temes musicals del seu disc “Desierto Interior” en l’escenari de la plaça de l’Església.

12:00 hores. Ludoteca infantil amb jocs familiars fins les 14:00 h en la plaça de l´Església.

12:00 hores. Contacontes organitzat per la regidoria de Biblioteca a l’escenari de la Plaça l’Església amb motiu del centenari del naixement de Gloria Fuertes.

14:00 hores. Paelles de germanor a càrrec de la Coordinadora de Moros i Cristians en el carrer Nostra Senyora dels Socors. Demanar tiquet en les comparses amb antelació.

18:00 hores. Exhibició de balls típics de països del Món, organitzat per la “Plataforma Intercultural de países del Mundo” en l´escenari de la plaça de l’Església.

20:00 hores. Actuació de la Falla Lepanto amb el show “Gloria a Cuba” a l´escenari de la plaça de l’Església. Guanyadors del Primer premi de play-backs de Junta Central Fallera de València.

21:00 hores. Donarem per finalitzada la 9a edició de la FAC.